Vad händer just nu?

Här kan du läsa om de senaste nyheterna!

Hurryland släppte precis sin debutsingel. Inspelning/Mix och Master står jag för

I slutet av förra året så gjorde Landucci Band ett livegig som jag spelade in och nu finns slutresultatet av denna inspelning på spotify.

Lyssna på spotify

Det händer mycket nu, så jag är lite dålig på att uppdatera, men här kommer litet axplock vad man sysslat med.

Fiestival 2019 (två dagars festival där jag varit FOH och bakom scen)

Stadsparksföreningen har två konserter i veckan

Labyrint på palladium

Gig med bandet slak henrys xl på bröllopsfest

Gig med slak henrys xl på kulbacken

Gig med slak henrys xl på visfestivalens efterfest

Liveljud och filminspelning av Björn Ulvaeus intervju med Plura

Även hunnit med under april månad att göra ett studiojobb åt ett företagsevent som ville ha ett backtrack inspelat och låta sina medarbetare få spela in egenskriven text. Mycket roligt jobb måste jag säga och medarbetarna fick en rolig kväll med många skratt :-) Tips till flera företag som vill hitta på en rolig aktivitet!

Två stycken Earthworks sr40v användes på konserten med Claes Janson och ibland får man bara erkänna att en tillverkare har fått till det och det har verkligen earthworks med dessa mickar. Så dessa kommer få följa med mig ut på många jobb framöver :-)

Gåshud är ett ord jag sällan använder. Men det fick jag av Claes Janson när han sjöng Georgia on my mind med västerviks storband.

2019 startade med turbofart då jag va ljudtekniker åt västerviksrevyn tillsammans med DSL-event. Fantastiskt roligt och belöningen man får när man hör hur nöjda skådespelare, artister och speciellt publiken är värmer i ens hjärta. Sedan hjälpte jag även DSL-event med ljudet åt Jan Johansen på pumpen där han drog av hit efetr hit och fick med sig publiken. 

Jag har även hunnit med ett bröllop som pianist i vårt partyband. Näst på tur står det västerviks storband som gästas av Claes Janson. 

Har även beställt två earthworks sr40v mikrofoner för att förhoppningsvis ta sångljudet på livescenen upp några nivåer till :-) 

Kontrollrummet är färdigt! Ja, ni hörde mig :-) Det tog 10 månader men nu är det klart. 

För den nyfikne så finns det en mapp med bilder från hela bygget och även mätresultaten.

https://drive.google.com/open?id=0ByO0WDdcPq8eRU9rM2JxcF9nOGs

Nu är mycket på plats och man har börjat kunna provlyssna lite. En genelec 7051 sub är beställd och när den kommer ska vi installera den och göra nya mätningar på rummet. 

Bakväggen med QRD diffusorerna. Va lite pill, men tillslut blev de klara :-)

Bygget fortsätter! Nu är framväggen och bakväggen klara så snart ska man väll kunna börja jobba igen :-)

Bygget av rumemt fortsätter. Nu är det elektriska helt klart. All el har fått egen matning och egen jord så att inga störningar ska kunna förekomma. Ny belysning har också monterats. Komemr bli snyggt detta :-)

Bygget är i full gång av nya mixrummet. Här på bilden ser man skalet till basfällor runt hela rummet samt mplning av fronten till hörnens basfällor. Mycket bygge blir det och mycket bygge är kvar :-)

Fler nyheter